Τρίτη, 24-10-2017   
IMG_0041.jpg
Κεντρική Σελίδα arrow :: Φοιτητές arrow : E-class
E-class


Το τμήμα Δημοσιών Σχέσεων και Επικοινωνίας συμμετέχει στην on-line Πλατφόρμα Ασύγχρονης Τήλε-εκπαίδευσης e-Class του Ιδρύματος. eclass.jpg

Η πλατφόρμα e-Class αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασύγχρονης Τήλε-Εκπαίδευσης. Στόχος της είναι παροχή υποδομών εκπαίδευσης και κατάρτισης ανεξάρτητα από τους περιοριστικούς παράγοντες του χώρου και του χρόνου της κλασσικής διδασκαλίας. Για την επίτευξη του παραπάνω στόχου η πλατφόρμα υποστηρίζει την ηλεκτρονική οργάνωση, αποθήκευση και παρουσίαση του εκπαιδευτικού υλικού, που προσφέρεται σήμερα στους εκπαιδευόμενους με παραδοσιακά μέσα (βιβλία, σημειώσεις, κλπ.), σε ψηφιακή μορφή άμεσα προσβάσιμη από το Διαδίκτυο (Internet).Επιπλέον έχει την δυνατότητα επικοινωνίας με τον καθηγητή του μαθήματος, ή τους συμφοιτητές του στα πλαίσια ομαδικής εργασίας, ή ακόμα και να παρακολουθεί έγκαιρα τις ανακοινώσεις που αφορούν το μάθημα. Η εισαγωγή της Ασύγχρονης Τήλε-Εκπαίδευσης προσφέρει νέες δυνατότητες στην εκπαίδευση, παρέχοντας ένα μέσο αλληλεπίδρασης και συνεχούς επικοινωνίας εκπαιδευτή-εκπαιδευόμενου.

Προκειμένου να έχετε πρόσβαση στα διαθέσιμα μαθήματα της πλατφόρμας, πρέπει να έχετε e-mail του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και να κάνετε αίτηση εγγραφής χρήστη στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://eclass.teiion.gr .

 

Ορκομωσία αποφοίτων

   
 

Ορκομωσία Αποφοίτων 
 
 
 
Την Παρασκευή 25 Μαϊου 2012 και ώρα 10.00 το πρωί στο δημοτικό θέατρο Αργοστολίου
"Ο Κέφαλος", θα πραγματοποιηθεί η ορκομωσία των πτυχιούχων του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.
 
Η παρουσία σας θα ήταν τιμή για εμάς 

 

Ο Προϊστάμενος του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας
 
Δρ. Αγησίλαος Κονιδάρης