Τρίτη, 24-10-2017   
IMG_0025.jpg
Κεντρική Σελίδα arrow :: Φοιτητές arrow : Γραφείο Διασύνδεσης
Γραφείο Διασύνδεσης

Το Γραφείο Διασύνδεσης είναι ένας νέος θεσμός που φιλοδοξεί να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες τόσο στη σπουδαστική κοινότητα και στους αποφοίτους όλων των τμημάτων των Ιδρυμάτων όσο και στους παραγωγικούς φορείς του τόπου μας. career.jpg

Σκοπός του Γραφείου διασύνδεσης είναι να προετοιμάσει και να υποστηρίξει τους σπουδαστές /τριες και τους αποφοίτους στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία προσφέροντας τους πληροφορίες για μεταπτυχιακές σπουδές και υποτροφίες, ενημερώνοντας τους για προγράμματα κατάρτισης και θέσεις εργασίας στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα και ενισχύοντας τις ατομικές δεξιότητες που απαιτούνται για την διερεύνηση και ανεύρεση εργασίας. Κύρια αποστολή του Γραφείου Διασύνδεσης είναι :
  • Η διαρκής ενημέρωση σχετικά με την αγορά εργασίας ,καταγραφή αναγκών της οικονομίας καθώς και των δυνατοτήτων και ειδικεύσεων των σπουδαστών και των πτυχιούχων με σκοπό την καλύτερη αξιοποίηση τους επαγγελματικά.
  • Η υποστήριξη των σπουδαστών στην πραγματοποίηση σπουδών που να τους ικανοποιούν καθώς και η διευκόλυνσή τους στην μετάβαση από τον εκπαιδευτικό χώρο στην παραγωγή.
  • Η υποστήριξη στον σχεδιασμό της επαγγελματικής σταδιοδρομίας.
  • Η διευκόλυνση στην ανεύρεση κατάλληλης απασχόλησης.
  • Η διευκόλυνση των πτυχιούχων στην επίτευξη επαγγελματικής αποκατάστασης.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο σχετικό ιστότοπο του Ιδρύματος.
 

Ορκομωσία αποφοίτων

   
 

Ορκομωσία Αποφοίτων 
 
 
 
Την Παρασκευή 25 Μαϊου 2012 και ώρα 10.00 το πρωί στο δημοτικό θέατρο Αργοστολίου
"Ο Κέφαλος", θα πραγματοποιηθεί η ορκομωσία των πτυχιούχων του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.
 
Η παρουσία σας θα ήταν τιμή για εμάς 

 

Ο Προϊστάμενος του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας
 
Δρ. Αγησίλαος Κονιδάρης