Τρίτη, 24-10-2017   
IMG_0010.JPG
Κεντρική Σελίδα arrow :: Το Τμήμα arrow : Βιβλιοθήκη
Βιβλιοθήκη

Η βιβλιοθήκη του Τμήματος καλύπτει τις ανάγκες των σπουδαστών και των εκπαιδευτικών του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας. Βιλιοθήκη


Στους σκοπούς της βιβλιοθήκης περιλαμβάνονται η συνεχής ενημέρωση και ικανοποίηση σε εκπαιδευτικές και πληροφοριακές ανάγκες καθώς και η υποστήριξη ερευνητικών δραστηριοτήτων συμπεριλαμβανομένης και της εκπόνησης ερευνητικών και πτυχιακών εργασιών. Έχουν πρόσβαση όλοι οι σπουδαστές, οι εκπαιδευτικοί καθώς και εξωτερικοί επισκέπτες.

‘Ολοι έχουν υποχρέωση μετά από αίτησή τους να προμηθευτούν την ταυτότητα μέλους δωρεάν.

Στην βιβλιοθήκη υπάρχει δωρεάν πρόσβαση στο διαδύκτιο (80 Η/Υ) καθώς και συνεργασία με τις Βιβλιοθήκες όλων των ΤΕΙ & ΑΕΙ μέσω του δικτύου Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών για πληροφοριακό υλικό για τις ανάγκες των σπουδαστών. Υπάρχει Βάσεις Δεδομένων και 900 τίτλοι βιβλίων όλων των τμημάτων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.


Απόκτηση Κάρτας Βιβλιοθήκης

Προκειμένου να εκπονήσετε επιτυχημένα τις εργασίες που σας ανατίθενται στα πλαίσια των μαθημάτων σας και συγκεκριμένα στις ασκήσεις πράξεις, είναι απαραίτητο να κάνετε ακαδημαϊκή έρευνα. Η Βιβλιοθήκη του τμήματος σας παρέχει κατάλληλη συμπληρωματική βιβλιογραφία, πρόσβαση σε ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες καθώς και περιοδικά σχετικά με την επιστήμη των δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας. Για να έχετε πρόσβαση στην βιβλιοθήκη και να δανείζεστε βιβλία είναι απαραίτητο να αποκτήσετε κάρτα βιβλιοθήκης. Για την κάρτα της βιβλιοθήκης πρέπει να απευθυνθείτε στο προσωπικό της βιβλιοθήκης.
 

Ορκομωσία αποφοίτων

   
 

Ορκομωσία Αποφοίτων 
 
 
 
Την Παρασκευή 25 Μαϊου 2012 και ώρα 10.00 το πρωί στο δημοτικό θέατρο Αργοστολίου
"Ο Κέφαλος", θα πραγματοποιηθεί η ορκομωσία των πτυχιούχων του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.
 
Η παρουσία σας θα ήταν τιμή για εμάς 

 

Ο Προϊστάμενος του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας
 
Δρ. Αγησίλαος Κονιδάρης